joi, 3 decembrie 2015

Filme de calitate la cinematograful din Pitesti

Activitatile pe care le-au imprumutat  romanii in ultimii ani au mare lse leaga de centrele comerciale. Fie ca este vorba de sesiuni prelungite de shopping sau despre cumparaturi pentru acasa, mall-ul este locul unde le gasesti pe toate.

          Acelasi lucru se aplica si in Pitesti, un oras care cunoaste foarte bine acest gen de activitate. O simpla iesire se tranforma de multe ori intr-o activitate de cateva ore, din care nu lipsesc vizitele la magazine sau la supermarket. Sunt unii care merg la mall Pitesti Cinema.

O poveste impresionanta este si "In inima marii"

          Aproape in fiecare seara, cinematografele din mall-uri sunt pline de oameni dornici sa vada ultimele productii aparute si care ruleaza in salile mall-urilor.

          Astfel, desi multi prefera o scurta plimbare prin magazinele de haine sau o gustare la restaurantele de tip fast food, sunt multi care prefera sa vina mall pentru filme in Pitesti. Printre cele mai de succes productii care au atras oamenii in sala de cinema au fost:

          1. Martianul

          Productia care il are in centrul atentiei pe Matt Damon se bucura de un succes enorm, fiind considerat de multi urmasul lui Interstellar, filmul despre care multi spun ca trebuia luat in serios la Premiile Oscar de anul trecut.

The Martian
          Este povestea unui astronaut care printr-o intamplare nefericita ramane pe planeta Marte si invata sa se descurce folosind conditiile de acolo. Povestea te tine cu sufletul pe gura pe toata durata si te pune pe ganduri in ceea ce priveste prezenta unor alte fiinte in acest univers infinit. Poate fi urmarit in aceasta toamna la Mall Pitesti Cinema.

          2. Jocurile Foamei: Revolta - Partea a 2-a

          A venit timpul ca trilogia Jocurile Foamei sa ajunga la bun sfarsit. Eroina principala, Katniss conduce o revolta impotriva presedintelui Snow, in Capitoliu, iar ceea ce pana acum era un joc cu personaje vii pentru conducatorul tarii, devine un cosmar pentru acesta. In acest film o puteti urmari din nou pe Jennifer     Lawrence, una dintre cele mai iubite actrite ale ultimilor ani. Poate fi vazut in aceasta toamna la Mall Pitesti Cinema.

Jocurile Foamei

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu