miercuri, 8 octombrie 2014

Cele mai bune magazine cu piese auto

In ultimii ani piata magazinelor cu piese auto s-a dezvoltat foarte mult la noi in tara, mai nou sunt disponibile si magazine online cu piese auto in care sunt comercializate atat piese noi cat si piese care provin din dezmembrari, insa veste proasta este ca nu toate aceste magazine sunt serioase si au experienta, de aceea atunci cand ne cumparam piese pentru propria masina ar fi recomandat sa ne interesam de seriozitattea acestui magazin.

Piese pentru caroserie


          Specialistii ne spun ca pentru alegerea magazinului de calitate trebuie sa tinem cont de cateva criterii foarte importante, precum:

          Experienta pe piata magazinelor de piese auto

          Atunci cand alegem un magazin din care sa ne cumparam piese auto de calitate este bine sa ne interesam daca magazinul are experienta pe piata afacerilor cu piese auto.
          Daca preferi magazinele online trebuie sa le acorzi o atentie sporita, deoarece pe de o parte aceste sunt mai avantajoase, dar totodata pot fi sifoarte riscante.
          In cazul in care cunosteti pe cineva care si-a achizitionat piese auto din magazinele online, ar fi foarte bine sa-i cereti parerea, exista site-uri , forum-uri si blog-uri pe care care au loc discutii despre diverse magazine online cu piese auto si ati putea sa citeti toate comentariile si discutiile de pe acestea, deoarece in princiupiu cei care dau sfaturi au experienta si sunt specialisti.

          Piese auto cu garantie

          Un alt criteriu important de care trebuie sa tineti cont arunci cand va achizitionati piese auto din aceste magazine online sau orice altfel de magazine este foarte bine sa va interesati daca aceste piese au perioada de garatie, care trebuie sa fie cat la lunga.
          Inainte de a merge cu masina la service ar fi foarte bine sa va cumparati dumneavoastra piesele, deoarece cei de la service nu sunt foarte atenti la perioada de garantie a pieselor. Daca iti achizitionezi piese din centrele de dezmembrari perioada de garatie este foarte importanta, deoarece oricum aici sunt comercializate piese usor uzate, iar neatentia in momentul cumpararii acestora te poate costa viata.

3 comentarii: